Valašská krajina 2012

ACTAEA – Společnost pro přírodu a krajinu, Správa CHKO Beskydy, ČSOP Salamandr, Karlovské muzeum a Obec Velké Karlovice pořádali 16/9/2012 vernisáž:

10 let fotosoutěže Valašská krajina.

Byl to přehled tvorby autorů, kteří se v posledních deseti letech této soutěže zúčastnili a byli oceněni na předních místech. Za náš fotoklub se zúčastnilo během těchto deseti let hned několik členů a to docela úspěšně, takže i výprava na vernisáž byla početná, abychom shlédli naše dílka v příjemném prostředí Karlovského muzea.

Karlovjanky už tradičně patří k vernisážím této soutěže.

Pár slov na úvod.

Úspěšní fotografové za náš fotoklub. 1. Jarda Polášek 2. Radomír Jirsák 3. Petr Stolář 4. Michal Kudlák 5. Josef Bosák

Pár fotek s fotkami …

Více informací a také přehled výsledků všech ročníků nebo katalog fotek ze všech ročníků můžete najít na webu soutěže ZDE.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality se štítky a jeho autorem je jirsa. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

7 komentářů u „Valašská krajina 2012

    • OK so this is a whole other world as far as snadwiches go!!! Personally, I love sandwiches – my absolute fav lunch food BUT if I were to eat these yummy sandwiches, they would become my ‘go to’ food for breakfast, lunch & dinner AND snacks. Perhaps it is a good thing that I live so far away.

    • bu site harika olmuÅŸ yarın sınavımız war harika oldu bir tek bu siteden çalıştım teÅŸekkür ederim inÅŸallah yüksek not alırız herkese sınavlarında baÅŸarılar

    • Very dangerous. I like to smoke but this created and undescribable anxiety paranoid feeling. Would hate to witness someone unaware of what they are smoking or someone who can’t handle it. Scared, impending feeling of doom and I’m a normal guy never had anxiety before but now I tend to get that high heartbeat anxiety feeling with no idea of what to do other than try and ride it out. Just thinking I’m ready to shut it off now but its not that easy. Very very dangerous stick to natural.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kontrola *