Moravsko-slezský mapový okruh 2012 / 2013

Závěrečné vyhlášení proběhlo letos 29. června u kolegů v Kuřimi. Za náš fotoklub vyrazila posádka v obsazení: Jana, Jarda, Michal a Marek. Hned po příjezdu do Kuřimi jsme si zašli na jedno točené, ale museli jsme ho kapku přebít chutí domácí jabkovice. No, Starobrno se prostě pít nedá. Po této svačince jsme vyrazili na vyhlášení, kde jsme k našemu překvapení dopadli velmi dobře. Níže můžete mrknout na výsledky v tabulkách.

Po oficiálním vyhlášení byla hodinka pauza do oběda, kterou jsme vyplnili fotonávštěvou cirkusu, který zde zrovna tábořil. Padlo i pár fotek na Polaroid.

Po obědě nás kamarádi z Kuřumi vytáhli na procházku na místní rozhlednu Babí lom. Velmi pěkné místo, obzvláště hřebenovka k rozhledně je nádherná.

Po sestupu z rozhledny jsme zakotvili v hospůdce pod kopcem a dali si konečně normální pivo. Dobře vychlazený Březňák ze sedmého schodu byl povedený. Kolegové z fotoklubů obdivovali baryty, které měl Jarda náhodou v autě. A bylo to velmi příjemné posezení. Celou kuřimskou anabázi jsme nakonec zakončili na mexické párty, kde jsme dali Fajitos a nějaké to chotěbořské pívo a vyrazili směr domů.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Tihis. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u „Moravsko-slezský mapový okruh 2012 / 2013

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kontrola *