Hornický hřbitov

První březnovou neděli jsme ve třech brzy po ránu nasedli do auta a vyrazili. Asi po hodině jízdy jsme zastavili u lesíka někde poblíž Karviné, kde jsme po krátkém hledání našli starý hornický hřbitov. Při příjezdu byla mlha, která ještě umocňovala ponurost místa. I když se s blížícím polednem mlha rozplynula a vysvitlo slunko, o moc veseleji to tam nepůsobilo. Povalené náhrobky, mizející tváře na starých fotografiích, kaple se zřícenou věží….skvělé místo pro hororové scény.

Tihisovy fotky jsou na jeho blogu a Jardovy fotky najdete v jeho galerii

 

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Iris. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

3 komentáře u „Hornický hřbitov

  1. Cute designs but not personally compelling. Seeing Cerberus Project sculpts under one of GSC’s production lines is heartening though, I’d really love to see a PVC production of French Doll’s Melty Blood Ciel. If GSC’s cast-off work with the Shuraki line is any indication, Ciel would be the perfect follow-up in that territory.

  2. Walking about town I have witnessed lots of relieved people, at least that’s how they seem, many more smiling faces than usual. OK I’ll admit it, mine included!Now if we can just translate this ‘just happy to be alive’ into a long-term thing, perhaps we can make a better world after all.

  3. Hadde salmeslaget brukt gitarriff og trommer hadde det vært enda godt – denne plastboksmusikken er respektløs, ikke fordi den er rocka, men fordi den er et musikalsk lavmÃ¥l.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kontrola *