Úzkokolejka v Mladějově

I vyskytl jsem se jednou na nádraží a v depu úzkokolejné dráhy v Mladějově kousek od Moravské Třebové.
Nikde nikdo, tak jsem vešel.
S pocity objevitele jsem okouzleně obcházel staré náklaďáky a pásáky používané snad někde v blízkém lomu, odložené vozíky v depu, hangáry nacpané poklady v podobě veteránů, motorů a všelijakých strojů…
Potuloval jsem se tam více než hodinu.
 
Celý článek zde
 
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Pavel Bílek. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

4 komentáře u „Úzkokolejka v Mladějově

  1. I want to give thank you to you personally for this remarkable browse!! I most definitely loved each little little bit of it. I have you bookmarked your site to visit the brand new things you article.

  2. clarity in the pregnancy/stress research, the findings that are more consistent, and he gave some hints about how mothers can reduce stress. But, even though many parents are relieved after the birth of their healthy child, the stress

  3. Dear Lord, i do have the ability to work all i want is the opportunity to work and save my house from foreclosure. after i was laid off from work my dad became Ill i was glad i could be there with him, but i compromised my job search and have fallen behind on my mortgage. i have faith in you but as a single mother i struggled so much that I’m getting tired of not making I’m thankful for my children but i also want them to have a home to come to. please help me.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kontrola *