Mapáč v Rýmařově

Jarda a Pepa se vydali v sobotu ráno na vyhodnocení již 10. ročníku moravskoslezského mapového okruhu. Je to taková soutěžní přehlídka jednotlivých fotoklubů.
Hned po příjezdu jsme provedli průzkum blízkého terénu: staré uličky, místní bufetík s ranní polévkou a tak.

Tanečky v Rýmařově

 

Samotné vyhodnocení probíhalo v místním muzeu v přátelské atmosféře a za tance slečen při orientální hudbě.

Kolegové z dalších fotoklubů

 


Pepa přebírá 2. místo za nejlepší fotografii

 

Poté, co jsme zjistili, že nejsme třetí (to byl jen seznam zúčastněných fotoklubů, ogaři), ale sedmí, jsme si řekli, že ano to není špatné a dali si další deci červeného. V hodnocení jednotlivých fotografií si Pepa Bosák odnesl parádní 2. místo. Nezklamal, stejně jako předseda, který vše jistil odzadu. Vítězství v jednotlivcích si odnesla montáž Jeníček a Mařenka :((. My ji dali 3 body, ale nevadí.

Z nabídky městečka

Po příjemném obědě jsme se převezli do prostorů rozsáhlého Rýmařovského zámku, který sloužil ještě donedávna jako ústřední archiv a patří vnitru (hu, jaké tajemno).

 Objekt byl opravdu parádní a s Pepou jsme se bez bez újmy na vlastním zdraví (dřevomorka a shnilé podlahy) propletli i uzavřenými prostorami zámku.

Kdyby mám byl vybydlený zámek málo, měli jsme možnost využít fotografování sličných děvčat v róbách. Docela pěkně se to rozjelo a tuším, že tam ještě v brzké době zavítáme.

Na večer jsme přejeli do Andělské huti (zpracovávala se zde železná ruda) a vesele hodovali a diskutovali až do pozdní noci. Diskuse byly vášnivé, ale upřimné a snad ku prospěchu věci. Řada termínů je nereprodukovatelná a nakonec jsme opustili i smrtící termín ROZMĚR. Fakt solidní večírek. Když jsme vypili aj jabkovicu, šli jsme do postýlek.

Ráno jsme vyfičeli zpátky, až na moju novů softšelku, sakra. Ta tam zůstala, ale aspoň sa projede poštou :)))

Malá galerie na g+:

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality se štítky a jeho autorem je jarda. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kontrola *