Výroční schůzka Fotoklubu R9

Letos jsme opět pro výroční schůzku vybrali místo trošku na horách a s drobnou turistikou. Využili jsme zrekonstruované Chaty Mír a objednali několik pokojů nazvaných po našich oblíbených: Radhošť, Martiňák, Soláň …

Na chatu jsme se dostali několika cestami, někdo po svých s foťákem na krku, někdo přijuchal vozem a někteří již se v pozdním odpoledni courali lesem na úbočí Černé hory.

Sešli jsme se u kachlových kamen, kde kynulo těsto na domácí chlebík ke snídani. Čekaly nás zvěřinové hody a dokonce i cimbálová muzika.

Po těchto kulturně kulinářských zážitcích a tanečcích jsme provedli rekapitulaci akcí za celý rok 2017. A že se toho zase sešlo, jakýchsi výprav, výstav jsme zaznamenali docela hodně.

Debatovali jsme také o prezentaci fotoklubu na veřejnosti a prioritách pro další rok. Jako prvotní médium pro prezentaci fotoklubu byl „oprášen“ web www.r9.cz a již to tam zase hezky žije.

Některá naivka navrhla prohlásit rok 2018 za analogový rok, ale uvidíme, zda to nebyl jen takový výkřik J.

Vedení fotoklubu v roce 2018zůstává beze změn: předsedou je Jarda Polášek, místopředsedou Radek Jirsák, pokladníkem Michal Kudlák a specialistkou na komunikaci a domlouvání Irenka Rauchmanová.

Ráno se někteří z nás vydali na procházku lesem – byla ještě krásná (brrr) zima se sněhem po kolena.

Dopoledne jsme se sešli ještě u bohaté snídaně a po krátké písni Ať Mír zůstává s chatou … jsme vykročili stezkou zase dolů do Rožnova.

Tož hezké to bylo J

Zapsal Jarda Polášek

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je jarda. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kontrola *